Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سفر برای تمامی افراد جامعه همیشه نکات جذاب و لذت بخشی را به همراه داشته است. در این بین هر کدام از این افراد با توجه به خلق و خوی خود و شرایط های مختلف مانند مالی و روحی وسیله مورد علاقه و مناسب را برای سفر خود و خانواده انتخاب می نمایند. اتوبوس، قطار، هواپیما، کشتی و خودرو شخصی وسایل حمل و نقل موجود در سیستم راه و ترابری کشور عزیزمان محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمدتا کسانی که سفرهایی با سرعت، امکانات و آسایش بالا را در ذهن می پرورانند، قطار را برای سفرهای خود انتخاب می نمایند. قطار ایمن ترین وسیله نقلیه دنیا به شمار می رود، از این رو بلیط قطار مورد توجه متقاضیان زیادی قرار گرفته است.

چند مزیت قطار!!!

کسانی که این وسیله نقلیه دوست داشتنی را برای سفر انتخاب می کنند، از مزایای آن مانند سرعت بالا، امکانات مناسب، ثبات در قیمت بلیط قطار و لذت بردن از مسیر واقف هستند. بیش از 90 سال از ساخت راه آهن در ایران می گذرد، سیستم ریلی ایران در چندین سال گذشته دچار تحولات بسیار زیادی شده است. قطار استفاده شده در سال 1306 را تصور کنید با قطارهایی که در حال حاضر در سیستم ریلی ایران فعالیت می کنند، پیشرفت ها را به خوبی با تمام وجود لمس خواهید کرد. اما چه عواملی باعث پیشرفت قطارها آن هم به این سرعت شده است؟ چه شرکت هایی در حال حاضر به مسافران خدمات دهی می کنند؟ اگر به دنبال پاسخ سوالات ذهنی خود هستید، با ما همراه باشید.

رجا، اولین و قدیمی ترین شرکت حمل و نقل ریلی

شرکت رجا در سال 1376 تاسیس شده و قدیمی ترین و اولین شرکت حمل و نقل ریلی ایران محسوب می شود. کمتر کسی را در ایران پیدا می کنید که قطار را به عنوان وسیله مسافرت خود برگزیده و اسم شرکت رجا را نشنیده باشد. بلیط قطار رجا پرطرفدارترین بلیط قطار در ایران است. این شرکت بیش از 56 درصد جابجایی های مسافران در ایران را تحت پوشش قرار می دهد. شرکت رجا با سابقه طولانی و درخشان خود توانسته رضایت مخاطبان بسیار زیادی را جلب نماید. سهام اولیه این شرکت در دست دولت وقت بوده و بعد از گذشت زمان به سازمان تامین اجتماعی واگذار می شود. از خصوصیات بارز این شرکت می توان به 1100 نیروی زبده و متخصص ایرانی نام برد. این شرکت با سیاست های خود توانسته برای بسیاری از جوانان این مرز و بوم اشتغال ایجاد کند. شرکت رجا با توجه به خدماتی که به مسافران خود ارائه کرده، توانسته  تندیس ها و جوایزی بسیار زیادی را دریافت نماید. قطارهای رجا به کوپه‌های سالنی 4 نفره، 6 نفره و تقسیم می‌شوند. رجا از قطارهای 5 ستاره زندگی نیز در جا به جایی مسافر استفاده می نماید. قطارهای شرکت رجا مجهز به سرویس بهداشتی فرنگی وایرانی، تجهیزات صوتی و تصویری، سیستم تهویه‌ مطبوع، رستوران‌های بسیار لوکس و شبکه‌ اینترنت می باشند. قطارهای زندگی، صبا، سریر، ارم، سیمرغ، خلیج فارس، سپهر، توس و غزال جز شرکت حمل و نقل ریلی رجا می باشند.

فدک نامی نکو با ظاهری شگفت انگیز

شرکت فدک در سال 1394 با 200 واگن به مالکیت شرکت ریل پرداز نوآفرین فعالیت خود را در خط تهران مشهد آغاز کرد. فدک نام تنها قطار این شرکت است که قطاری 5 ستاره بوده و در سه کلاس مختلف به متقاضیان خود امکانات ارائه می دهد. قطار فدک با ظاهری آراسته و خطوط منحنی برگرفته از باغ فدک با رنگ های طلایی، فیروزه ای و سفید درآمیخته شده تا چشم هر بیننده ای را به خود خیره کند. پیجر مهماندار، سیستم صوتی و تصویری، سرویس خواب با کیفیت عالی، شبکه اینترنتی داخل قطار از جمله امکانات قطار فدک محسوب می شود. رزرو بلیط قطار را می توانید از سایت های معتبر و ایمن مانند تیک بان خریداری کنید.

نورالرضا، نامی که در آینده بسیار از آن می شنوید

شرکت حمل و نقل ریلی نورالرضا از چند مجموعه کوچک تشکیل شده است. این مجموعه ها دست به دست هم داده اند تا بتوانند خدماتی در خور مهمانان خود ارائه دهند. این شرکت مثال بارز انگشتان یک دست هستند که با یکدیگر متحد شده اند. نام سفیر را در آینده ای نه چندان دور بیشتر خواهید شنید. با خرید بلیط قطار سفیر می توانید از امکاناتی نظیر سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی، امکان سفارش غذا هنگام خرید بلیط قطار، شبکه‌ی اینترنت، پذیرایی در وعده های مختلف غذایی، سیستم تهویه‌ی هوا، سیستم مجهز صوتی و تصویری، کتاب، روزنامه، هدفون و چراغ مطالعه استفاده کنید.

لیست کامل شرکت های حمل و نقل ریل ایران به شرح زیر می باشد:

شرکت حمل و نقل ریلی رجاشرکت قطارهای فدکشرکت قطارهای مسافری و باری جوپارشرکت راه آهن شرقی بنیاد (بن ریل)شرکت قطارهای نورالرضاشرکت قطارهای مسافری مهتاب (مهتاب سیر جم)شرکت ریل ترابر سباشرکت قطارهای مسافری کوثرشرکت قطارهای مسافری هستیاشرکت قطارهای مسافری رعد تبریزشرکت قطاری پارس لاریمشرکت قطاری وانیا ریل

 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایمن ترین وسیله نقلیه جهان سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد

تین نیوز

معاون بهره برداری و بازرگانی راه آهن در خصوص قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه با بیان این که کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت راه آهن سوءاستفاده کرد، گفت: کنسرسیوم مذکور به تعهدات خود عمل نکرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، مرتضی جعفری در خصوص قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه و اظهارات مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی در این رابطه، اظهار کرد: بر اساس صورت جلسه هایی که موجود است قرار بر این شد راه آهن جمهوری اسلامی ایران برای قطارهای عملیاتی جهت اصلاح خطوط و ادامه خط آهن روزنک ـ هرات مساعدت کند.

وی ادامه داد: نکته قابل توجه این که طی بازدید معاون فنی راه آهن، اشکالات در خط آهن موجود را کتباً اعلام و آن را هم برای نماینده ویژه رئیس جمهوری در امور افغانستان و هم راه آهن کشور افغانستان ارسال کردیم.

وی افزود: نظر بر این بود بعد از انجام اصلاحات خط آهن، قطار تجاری (افغانستان ـ ترکیه) راه اندازی شود، اما تا کنون هیچ اقدامی که منجر به رفع اشکالات شود به راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام نشده است.

معاون بهره برداری و بازرگانی راه آهن با بیان این که کنسرسیوم به صورت کلی اعلام کرده که کارهایی را در این رابطه انجام داده است، اضافه کرد: البته مشخص بود با توجه به امکانات این کنسرسیوم، امکان این که بتواند استانداردهای اولیه راه آهن را فراهم کند، ندارد، به این دلیل که رعایت استانداردها نیازمند به ماشین آلات تخصصی دارد و کنسرسیوم مذکور این دستگاه ها را در اختیار ندارند.

جعفری با یادآوری این که "همواره اعلام کرده ایم این آمادگی را داریم تا با همکاری راه آهن افغانستان به استانداردهای موردنظر برسیم."، گفت: در آخرین مکاتبه با کنسرسیوم توسعه ریلی در اواخر سال گذشته تأکید کردیم که «نتیجه اقدامات تعهدشده را به راه آهن اعلام نکرده اید اما در راستای تعاملات قطارهای عملیاتی را به این مسیر اعزام می کنیم»".

وی بیان کرد: این در حالی بود که کنسرسیوم از حسن نیت راه آهن جمهوری اسلامی ایران سوء استفاده کرد و واگن تخلیه شده را بارگیری کرده و بدون هیچ هماهنگی با راه آهن ایران ارسال کرده است. همان شب (اوایل اردیبهشت 1403) از مأمور مربوطه و مدیرعامل کنسرسیوم موضوع را پیگیری کردم که گفتند واگن بارداری وارد کشور نشده است.

وی با تأکید بر این که "در آنجا (افغانستان) هنوز هیچ ارتباطی با مرز نداریم."، اظهار کرد: هنوز چه از طریق تلفن ثابت، چه بیسیم و چه تلفن همراه ارتباطی با مرز ریلی نداریم، فقط به استناد اظهارات مدیرعامل کنسرسیوم و مأمور وی مبنی بر این که لکوموتیو به صورت منفرد وارد کشور شده است و واگن بارداری وارد نشده است، اعلام کردیم که قطاری وارد ایران نشده است.

معاون بهره برداری راه آهن جمهوری اسلامی ایران در عین حال ادامه داد: این در حالی بود که با بررسی های صورت گرفته متوجه شدیم کنسرسیوم دروغ گفته است و قطار وارد ایستگاه شمتیغ در مرز ایران و افغانستان شده است و اظهارات آنها مبنی بر ورود منفرد لکوموتیو هم دروغ بوده است.

جعفری خاطرنشان کرد: فیلم منتشرشده از ایستگاه روزنک بود و برآورد راه آهن این بود که کنسرسیوم توسعه ریلی یک فیلم تبلیغاتی ساخته است، نکته جالب این که مسئولان گمرک هم در این رابطه ابراز بی اطلاعی کرده اند، چگونه کنسرسیوم مذکور مدعی شده است که همه سازمان های مربوطه از ورود قطار به کشور اطلاع داشته اند؟

وی خواستار ارائه مستندات کنسرسیوم توسعه ملی در رابطه با داشتن مجوزهای لازم برای ورود قطار شد و با بیان این که هیچ هماهنگی ای در جهت در جریان قرار دادن راه آهن برای ورود قطار ترانزیتی افغانستان انجام نشده است، اضافه کرد: 10 واگن باردار در مرز شمتیغ متوقف شده است. با دستور مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با ورود این 10 واگن موافقت شد، این در حالی است که هنوز هیچ اقدامی از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی برای انجام تشریفات گمرکی صورت نگرفته است.

وی با بیان این که کنسرسیوم مذکور اظهارات گمرکی را به گمرک تسلیم نکرده اند، تصریح کرد: با توجه به این که امکان سوء استفاده مجدد کنسرسیوم وجود دارد، فعلاً راه آهن اقدامی در این رابطه انجام نداده است. بهتر است کنسرسیوم به جای ادامه دروغ پردازی و تشویش اذهان عمومی از مسیر درست کار را پیش ببرند.

وی همچنین گفت: در زمان حاضر در ترکمنستان دو مرز فعال داریم و فعالان اقتصادی در حال واردات و صادرات بار ترانزیتی هستند. در مرز رازی و میرجاوه نیز ترانزیت کالا در جریان است، اما کنسرسیوم توسعه ریلی چون نمی خواهد مقررات راه آهن را انجام دهد تلاش می کند با دروغ پردازی جو را به هم بریزد و کارهایی را که خارج از مقررات است، انجام دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • عکس| دو تصویر ناب از «ماشین دودی»؛ نخستین لوکوموتیو ایران
  • راه آهن: کنسرسیوم توسعه ریلی از حسن نیت ما سوءاستفاده کرد